Oktoberfest 2023

Onze tweede editie van Oktoberfest was een groot succes, mede dankzij de geweldige steun van onze sponsors en helpers. Bedankt voor het mogelijk maken van een onvergetelijke avond vol plezier en festiviteiten. Geniet van de hoogtepunten in de prachtige filmpjes die zijn gemaakt. We kijken uit naar meer succesvolle edities in de toekomst!

(meer…)
Flyer-oktoberfest

Wijnactie 2022

Ook dit jaar voorzien wij uw eindejaarsbuffet van heerlijke wijnen. Zet het nieuwe jaar in met onze witte, rode en rosé wijnen. De bestellingen werden afgerond op 16 december. Wij leveren in Wachtebeke, Moerbeke, Zaffelare, Mendonk, Sint-Kruis-Winkel en Zelzate. Wij wensen u een gezellig eindejaar!

(meer…)

Oktoberfest

1 oktober 2022 staat in onze herinneringen genoteerd als een eerste SPETTERENDE editie van ons Oktoberfest! Dank voor uw massale opkomst en enthousiasme! Wij hebben er ongelofelijk hard van genoten! Noteer 30 september 2023 alvast in uw agenda, want er komt een tweede editie aan!

Hou zeker onze Facebook pagina in de gaten voor foto’s of volg ons Instagram account, zo blijf je up-to-date!

(meer…)

Ons drachtig Oktaaf biertje

Sinds 2019, ter ere van ons 175-jarige bestaan, kan u proeven van ons eigen pittig biertje. Ons Oktaaf biertje wordt lokaal gebrouwen door Brouwerij Broers op Overslag.

Dit blondje is een tripel van 6,5%vol. alcohol van hoge gisting met nagisting op de fles. Ons jubileumbier ‘Oktaaf de drachtige eend’ is verkrijgbaar op bestelling via onderstaand formulier. Deze smaakvolle tripel kan u proeven voor de prijs van €38 per doos van 24 flessen. U kan betalen bij de levering.

(meer…)
Oktaaf biertje banner

Wijnactie

Speciaal voor u hebben wij 5 wijnen geselecteerd die u per fles of per doos (6 flessen) kan bestellen. Een frisse aperitiefwijn, een zoete rose of liever een soepele rode wijn? Bekijk onze selectie op de flyer of via onze webshop.

Voor 15 december besteld is voor Kerstmis geleverd! Bestellen kan tot 31 januari voor levering uiterlijk midden februari. De bestellingen werden inmiddels afgesloten.

(meer…)