Wijnactie

Speciaal voor u hebben wij 5 wijnen geselecteerd die u per fles of per doos (6 flessen) kan bestellen. Een frisse aperitiefwijn, een zoete rose of liever een soepele rode wijn? Bekijk onze selectie op de flyer of via onze webshop.

Voor 15 december besteld is voor Kerstmis geleverd! Bestellen kan tot 31 januari voor levering uiterlijk midden februari.

(meer…)

Happy 2021!

Koninklijke Harmonie De Eendracht Wachtebeke wenst u een gelukkig en muzikaal 2021! Wij zetten het nieuwe jaar alvast feestelijk in met onze wijnactie.

Wij hopen dat onze muzikale activiteiten snel van start kunnen gaan. Voelt u het kriebelen om met ons mee te musiceren? Meer info vindt u op onderstaande flyer.

(meer…)

Ons drachtig Oktaaf biertje

Sinds 2019, ter ere van ons 175-jarige bestaan, kan u proeven van ons eigen pittig biertje. Ons Oktaaf biertje wordt lokaal gebrouwen door Brouwerij Broers op Overslag.

Dit blondje is een tripel van 6,5%vol. alcohol van hoge gisting met nagisting op de fles. Ons jubileumbier ‘Oktaaf de drachtige eend’ is verkrijgbaar op bestelling via onderstaand formulier. Deze smaakvolle tripel kan u proeven voor de prijs van €32 per doos van 24 flessen. U kan betalen bij de levering.

(meer…)
Oktaaf biertje banner
Ontbijtmanden 2020

Ontbijtmanden 2020 !

Bedankt voor de massale belangstelling voor de ontbijtmanden 2020! De bestellingen voor dit jaar zijn afgerond & op zondag 13 september worden alle manden dan ook bezorgd.

Ontbijt met bubbels in je eigen veilige bubbel!

Wij leveren de ontbijtmanden opnieuw gratis aan huis in Wachtebeke, Zelzate, Moerbeke, Zaffelare, Mendonk en Sint-Kruis-Winkel. Indien u in een andere gemeente woont dan kunt u uw bestelling afhalen op Molenhoek 19 te Wachtebeke.

(meer…)

Happy 2020 !

Wij maken van 2020 opnieuw een muzikaal jaar! U bent welkom op onze nieuwjaarsreceptie op 18 januari om 20 uur in Cultuurhuis Safarken.

Geluk zit in kleine dingen.

In ijsbloemen op het raam
samen schaatsen gaan.

Geluk zit in een warme choco
of een fijn boek.

Geluk zit in het gewone
het wacht om de hoek.

Onze wens voor jou dit jaar:
Doe dingen waar je hart van gaat zingen!

(meer…)
Harmonie 2020 nieuwjaarsfoto
Najaarsconcert Mysterious Fall

Najaarsconcert ‘Mysterious Fall’

Elk jaar organiseert onze harmonie een najaarsconcert. Dit jaar gaan we voor een aperitiefconcert in de Kerk van Overslag. Dit vindt plaats op zondag 24 november 2019 om 10u30. Dan laten wij u genieten van mysterieuze muziek tijdens ons najaarsconcert ‘Mysterious Fall’. Laat u onderuitzakken op uw comfortabele stoel en bewonder de symfonieën die wij u brengen. 

Na het concert heeft u misschien een kleine honger. Daarom kan u voor slechts €10 per persoon genieten van pasta à volonté. Dit wordt u aangeboden door een top-cateraar, u ook wel gekend van het jubileumconcert. Op die manier kan u na het concert gezellig napraten met muzikanten, vrienden, familie, buren…

Alle reservaties voor het najaarsconcert ‘Mysterious Fall’ gebeuren via het online bestelformulier op deze site. Reserveer dus hier uw kaarten!

–*– GLAMOROUS –*–

Haal uw dansbenen alvast boven, want op 9 november 2019 organiseert de harmonie opnieuw een schitterende ‘GLAMOROUS’ fuif!

@Jeugdhuis ’t Kasseiken, Wachtebeke

Music by D.A.D. & CORRYN

Doors: 21H
Binnen = binnen

Tickets te verkrijgen bij muzikanten, via het contactformulier of via Facebook! VVK: €5 // ADK: €7

–*– You can never be too GLAMOROUS, it’s a state of mind! –*–

GLAMOROUS fuif affiche

Zomer 2019

Met de zomer in zicht, kijken wij alvast uit naar het kermisseizoen!

Op zondag 14 juli 2019 kan u op Mendonk kermis de polonaise dansen op muziek met een hoog meezing-gehalte!

Eén week later, op onze nationale feestdag, zondag 21 juli 2019, kan u ons in het dorp van Wachtebeke terugvinden.

Op zondag 11 augustus 2019 vindt u ons op de welgekende Safarkensmarkt terug!

Om dit prachtige seizoen af te sluiten, kan u op zondag 1 september 2019 op Langelede kermis opnieuw meezingen en dansen met een gevarieerd muziekrepertoire tijdens een fantastisch aperitiefconcert.

Via onze kalender blijft u steeds op de hoogte van onze planning. Wij hopen u alvast te zien tijdens deze evenementen!