Bedankt voor de massale belangstelling voor de ontbijtmanden 2020! De bestellingen voor dit jaar zijn afgerond & op zondag 13 september worden alle manden dan ook bezorgd.

Ontbijt met bubbels in je eigen veilige bubbel!

Wij leveren de ontbijtmanden opnieuw gratis aan huis in Wachtebeke, Zelzate, Moerbeke, Zaffelare, Mendonk en Sint-Kruis-Winkel. Indien u in een andere gemeente woont dan kunt u uw bestelling afhalen op Molenhoek 19 te Wachtebeke.

Via onderstaande knop kan u ons uitgebreid aanbod van verschillende ontbijtmanden nog eens bekijken. Voor deze editie ‘ontbijtmanden 2020’ zijn er verschillende soorten manden. Daarbij maken we een onderscheid tussen manden voor volwassenen, kinderen en ook families.

In tegenstelling tot vorige jaren moet u de bestelling vooraf elektronisch te betalen. Dit kan zowel via Bancontact op de site zelf alsook via overschrijving.

Categorie├źn: Nieuws