De Harmonie De Eendracht Wachtebeke heeft vanaf heden een vernieuwde website! Naast een grondige visuele opfrisbeurt kreeg de site ook heel wat nieuwe functionaliteiten. Er is gefocused op gebruiksvriendelijkheid, duidelijkheid & een mooiere look and feel. Daarnaast werden ook technisch enkel grote stappen vooruit gezet.

Wat is nieuw?

Voor het bezichtigen van onze mooie kiekjes kan je terecht op de foto’s pagina. En via de kalender blijft u op de hoogte van al onze activiteiten en concerten. Daarnaast kan je ons vanaf nu gemakkelijk contacteren via de contact pagina. In de menubalk vind je ook een handige zoekfunctie & extra info over de harmonie. Speciaal voor de leden is er een apart afgeschermd onderdeel voor aankondigingen etc…

Onder de moterkap

Minder zichtbaar maar zeker niet onbelangrijk is dat we dankzij de vernieuwde website gemakkelijker onze pagina’s, nieuws en andere inhoud kunnen beheren. Ook minder technische mensen kunnen nu gemakkelijker hun bijdrage leveren waardoor waardoor dit werk niet meer bij één persoon ligt. Bijkomend hebben we nu meer mogelijkheden om in de toekomst extra functies toe te voegen.

Ook is de vernieuwde website veiliger dan de voorgaande, laden pagina’s en vooral foto’s een pak sneller. Nog een voordeel is dat de site nu toegankelijker voor mensen met een beperking.

Feedback

Neem gerust een kijkje op de vernieuwde website & laat ons zeker weten wat je er van denkt! Feedback is altijd welkom!

Alvast bedankt ook aan Sander voor de technische opzet!

Categorieën: Nieuws