Wanneer

Datum: 24/11/2019
Tijd: 10:30 - 14:00

Locatie

Plaats: Kerk van Overslag
Adres: Overslag 39, 9185 Wachtebeke


Beste muziekliefhebber,

Elk jaar organiseert onze harmonie een najaarsconcert. Dit jaar gaan we voor een aperitiefconcert in de Kerk van Overslag. Op zondag 24 november 2019 om 10u30 laten wij u genieten van mysterieuze muziek tijdens ons concert ‘Mysterious Fall’. Laat u onderuitzakken op uw comfortabele stoel en bewonder de symfonieën die wij u brengen. Toegangstickets zijn te verkrijgen aan €12 per persoon. Kinderen onder 12 jaar krijgen gratis toegang!

Na het concert heeft u misschien een kleine honger. Voor slechts €10 per persoon kan u genieten van pasta à volonté, u aangeboden door een top-cateraar (u ook wel gekend van het jubileumconcert). Op die manier kan u na het concert gezellig napraten met muzikanten, vrienden, familie, buren… U heeft keuze uit vier verschillende sauzen, waaronder ook vegetarische opties. Kleine eters (onder 12 jaar) genieten mee voor €6. Om mee te smullen van dit heerlijke buffet dient u echter wel op voorhand te reserveren.

Alle reservaties gebeuren via onderstaand formulier. U kan toegangstickets bestellen voor jong en oud, in combinatie met het pastabuffet of apart. Na het verzenden van dit formulier, ontvangt u een bevestigingsmail met verder te volgen stappen om uw reservatie te voltooien.

Wij hopen u alvast te zien op 24 oktober!

Mysterieuze herfstgroeten,

K.H. De Eendracht Wachtebeke

Reservering

Soort ticket Prijs Plaatsen
Toegang concert volwassene €12,00
Pasta à volonté volwassene €10,00
Pasta à volonté kind <12j €6,00
Toegang concert kind <12j €0,00


Categorieën: